Érezze a konyhája szépségét és tartósságát

A Neolith® KITCHEN LOUNGE sorozat a konyha világát olyan környezetnek tekinti, amelyben a formatervezés és a funkcionalitás mellett az elegancia és a tartósság, az esztétikus részletek és a műszaki jellemzők egyaránt fontosak.

Ezt szem előtt tartva, a Neolith® olyan élettel teli felületet kínál, amely rendkívül ellenálló a karcolásoknak, a magas hőmérsékletnek, a kémiai anyagoknak és az UV-sugárzásnak; mindemellett a foltoknak is ellenálló, és az abszorpció mértéke gyarorlatilag nulla, mivel a porozitása majdnem 0%.
Továbbá, a Neolith® KITCHEN LOUNGE több mint 50 modellt ajánl különböző felületképzésekkel, hogy megfeleljen minden tulajdonos, belsőépítész vagy tervező ízlésének és szükségének, vagy a különböző trendeknek.

2010 óta több, mint 150 000 munkalapot telepítettünk a világ minden táján, 25 év gyártói garanciával a munkalapokhoz használt összes táblára. Ez is bizonyítja a Neolith® rendkívüli tulajdonságait a konyhák világában.
A Neolith® rendelkezik egy speciális mosogató sorozattal, a Neolith SINKS-szel, amely ugyanabból az anyagból készül, mint a munkalapjaink; így integrált, minimalista konyhai dizájnt hozhat létre.