A lélegzetelállító svéd Siljan-tavat körülvevő fenséges, lassan növekvő fenyők ihlette Winter Dala-t az ország egyik nemzeti szimbólumáról, a dala lóról nevezték el. A svéd folklór egyik kiemelkedő figurája: egy élénk színekre festett lószobor, ami ebből a különleges fából készült és tükrözi a lovak szerepét a múltbéli társdalomban.

A kézzel készített, különleges figyelemmel faragott szobrok erőt, kifinomultságot és szépséget sugároznak. Ezek a tulajdonságok, amelyek a Neolith® felületeire is igazak, szépen meg lettek örökítve a Winter Dala dizájnban is.
Különleges és eredeti megjelenésével, a Neolith elérte a fenyő egyedi textúrájának a lényegét, és a legújabb dekorációs technológia felhasználásával olyan felületeket hoz létre, amelyek a csiszolatlan fához hasonló tapintásúak.

A Dala két tónusban készül – Summer és Winter – az egyik a frissen vágott fa profilját képviseli, a másik viharvert megjelenésű és az Északi-tenger drámai, szeles partvidékére emlékeztet.

A Dala minták bevezetése hangsúlyozza a Neolith elkötelezettségét a fenntartható munka iránt, valamint a természetes erdőink és esőerdőink megóvása mellett.

A sorozat többi, fa ihletésű dizájnjaihoz hasonlóan a Summer és Winter Dala hűen újrateremti a valódi fák keresztmetszetét anélkül, hogy ki kellene vágni őket, ami pozitív környezeti hatást jelent.

A Winter Dala Silk felületképzéssel 6 mm és 12 mm vastagságban kapható, 3200×1600 mm és 3200×1500 mm formátumban.
Minden Neolith® lap 100%-ban természetes és szénsemleges, így alkalmas bármilyen professzionális vagy otthoni felület burkolására. Ez az egyik legbiztonságosabb és leghigiénikusabb anyag, mindezek mellett pedig a teljesítmény és a vizuális vonzerő terén is kielégítő.

Neolith®. Biztonságos, fenntartható felületi megoldás.

Méretek

 

3200×1500 3200×1600

Felületek

3.200 X 1.600 3200 X 1500 3600 X 1200 2.600 X 1.200
20 mm 12 mm 6 mm 6 mm 3 mm 6 mm
Satin
Silk
Riverwashed
Polished
Décor Polished
Steel Touch
Ultrasoft
Slate